Overlijden

We denken er liever niet over na: ons eigen overlijden. Toch is het belangrijk om daar bij stil te staan. Want u wilt toch ook alles goed regelen voor uw nabestaanden?

Overlijden en de notaris

We denken er liever niet over na: ons eigen overlijden. Toch is het belangrijk om daar bij stil te staan. Want u wilt toch ook alles goed regelen voor uw nabestaanden? Voor meer informatie en advisering kunt u terecht bij Notariskantoor Pot & Koekoek.

Luisteren en adviseren

Om u goed te kunnen adviseren, leren we u graag wat beter kennen. Wat is uw leefsituatie? Wat wilt u graag regelen? En wat vindt u daarin belangrijk? Kortom: we luisteren en geven advies. Op basis van jarenlange ervaring op het gebied van Familie & Relatie.

Hoe regelt u het voor uw partners en kinderen

De hamvraag is: hoe regelt u het voor uw nabestaanden? Onderwerpen die onder meer aan de orde kunnen komen: hoe zorgt u ervoor dat uw partner verzorgd achterblijft, en wat krijgen uw kinderen dan? Is er erfbelasting verschuldigd, en zo ja, hoeveel? Wat kunnen wij dan regelen om deze belasting te beperken of te voorkomen?

Regelingen in testament of contract

We adviseren u over de mogelijkheden om regelingen op te nemen in het samenlevingscontract, de huwelijkse-/partnerschapsvoorwaarden of een testament. En stel dat u niet bent getrouwd maar samenwoont: krijgt uw partner dan wel het nabestaandenpensioen dat u hebt opgebouwd? Ook dat kunnen we beoordelen en meestal oplossen.
 

Downloads

Brochure ‘Hoe regel ik mijn nalatenschap?’ (KNB)
Brochure ‘Een erfenis, wat nu?’ (KNB)
Wilt u het goed regelen voor uw nabestaanden?
Notariskantoor Pot & Koekoek adviseert u graag.
Bel ons op 0341-564414 Vraag vrijblijvende offerte aan
Daarom Pot & Koekoek
  • Erkende kwaliteit kennis en handelen
  • Wij lezen en leven ons in in uw situatie
  • Advies en juridische dienstverlening op maat
Lees meer over ons