Huis & Hypotheek

Gaat u een woning kopen of verkopen? Dan dient u de leveringsakte en de hypotheekakte te laten opmaken door een notaris. Wij verzorgen dit graag voor u. Ook als u met uw hypotheek wilt overstappen naar een andere bank. We zijn ook specialist in onder meer: splitsingen in appartementsrechten, splitsing van percelen, vestiging van een recht van weg- en andere erfdienstbaarheden, vastlegging van een verjaring, vestiging van erfpacht en opstal.

Gaat u een huis kopen of verkopen? Daar komt veel bij kijken. Het overdragen van het eigendom verloopt via de notaris. Wij begeleiden de afwikkeling van de koop of verkoop. Een prettige gedachte.

Lees meer
Wij zorgen dat uw oude hypotheek wordt doorgehaald bij het Kadaster en dat uw nieuwe hypotheek daar bekend wordt. Dat de nieuwe lening wordt uitbetaald. En dat daarmee de oude lening wordt afgelost. Alles geregeld, zonder zorgen. 

Lees meer
Heeft u uw hypothecaire geldlening afgelost? Laat het ons dan weten. Wij verzorgen het doorhalen (royeren) van de hypotheek bij het Kadaster. Er rust dan geen hypotheek meer op de woning.

Lees meer
Je hebt (eindelijk) een koper voor je huis gevonden. Het is belangrijk voor jou dat de koop doorgaat want je wilt zelf een nieuw huis kopen of je hebt al een nieuw huis gekocht. Kortom: je bent op zoek naar zekerheid.

Lees meer